Nak Hantar Puluhan Ribu Mesej Sehari Menggunakan Whatsapp Tanpa Beli Simcard & Tanpa Risau Kena Block?

Siapa yang pernah buat blasting di Whatsapp, mesti pernah kena macam ni...

Dah banyak software yang dah guna, tapi masih tak memuaskan dan ada yang dah tak boleh guna pun. Rasa frust betul kan?

Kenapa blasting Whatsapp anda selalu gagal?

Ada beberapa sebab yang selalu menjadi punca kena block dan blasting tak berjaya

Guna nombor telefon sendiri untuk blasting

Tak tahu cara tulis ayat promosi di Whatsapp

Terlalu kerap blasting sampai kena report

Hantar kepada nombor telefon yang tak dikenali

No baru beli tapi terus guna untuk blasting

Tak tahu cara setting software dengan betul

Tak sabar menunggu lama sebab nak cepat

Mesej terlalu hardsell nak menjual

Apa yang anda mahukan sebenarnya?

Betul lah, siapa yang tak nak berjaya kan? Kalau boleh kita nak cari jalan yang paling cepat, jimat dan selamat!

Kami sudah jumpa penyelesaian untuk masalah anda

Ramai yang tak tahu tentang platform ni sebab jerung-jerung selalu guna untuk promosikan produk mereka kepada ribuan database pelanggan mereka.

Dua jenama besar ni mesti anda kenal kan? Mereka juga pernah gunakan platform kami.

 

Memperkenalkan AssraLink

Platform online cloud yang boleh hantarkan sehingga 8 juta mesej sehari menggunakan Whatsapp tanpa perlu beli sim card atau risau kena block

POSTER-ASSRALINK-WEB

Apa Kelebihan AssraLink ni?

Tak Perlu Beli Nombor Telefon

Sistem akan jana nombor telefon Malaysia secara automatik. Contoh 010, 013, 019..

Tak Perlu Risau Kena Block

Tak perlu guna no telefon sendiri atau scan Whatsapp, sebab sistem auto tukar nombor telefon sendiri

Tak Perlu Install Software

Boleh akses online tanpa perlu install software. Boleh akses guna henfon atau komputer

Hantar Max 8 Juta Mesej Sehari

Server mampu menghantar maksimum 8 juta mesej sehari menggunakan Whatsapp

Sediakan Nombor Telefon Penerima Saja

Simpan semua senarai nombor telefon dalam Notepad dengan kod negara 60

Hantar Mesej Dengan Gambar/Video/PDF

Upload media file dan ayat promosi anda dengan mudah dan terus blast

Tak Perlu Buka Komputer 24 jam

Sistem ni online cloud, jadi lepas setup boleh terus tutup henfon atau komputer

Cara Guna Yang Mudah

Tak perlu kemahiran teknikal tinggi, sangat mudah digunakan dan panduan disediakan

Cara Penggunaan Yang Mudah

Beli Kredit Mesej + Cipta Akaun

Hanya perlukan email saja untuk mendaftar. Boleh guna gambar profile di akaun Whatsapp anda sendiri

Upload Maklumat

Upload nombor telefon penerima dalam CSV file bersama kod negara 60, media file (gambar / video / pdf) dan ayat promosi

Blasting Mesej

Semua mesej biasanya akan dihantar dalam tempoh 24 jam dengan 95% deliverability rate

Perincian
1. Login
2. Muatnaik senarai nombor telefon dalam file CSV (templata ada disediakan)
3. Tuliskan ayat mesej di notepad dan paste ke dalam sistem
4. Muatnaik 1 file (jpeg, pdf, audio, video – saiz Max 5mb)
3.Hantar kempen untuk blasting

  1. Server akan menjana nombor telefon penghantar secara automatic
  2. Anda tidak perlu gunakan simcard atau nombor telefon sendiri untuk menghantar mesej
  3. Sekiranya nombor penghantar telah dibanned, server akan menjana nombor telefon baru secara automatic
  4. Kemungkinan beberapa nombor telefon penerima akan mendapat mesej daripada nombor penghantar yang sama
  5. Penerima mesej akan terima dari nombor telefon random daripada server
  6. Kredit Whatsapp anda tiada tamat tempoh
  7. Gambar profile Whatsapp anda hanya akan digunakan untuk setiap satu kempen saja
  8. Semua mesej akan selesai dihantar dalam tempoh 24 jam
  9. Anda tidak boleh memilih masa dan Tarikh untuk server mula blasting
  10. Kempen anda akan que/tunggu giliran untuk blasting
  11. Server akan mula blasting dalam tempoh Active Time server yang telah ditetapkan saja
  12. Anda tak boleh melihat reply mesej daripada penerima
  13. Anda boleh letakkan link atau no telefon anda dalam mesej dan tuliskan nota untuk penerima copy dan paste mesej anda semula untuk aktifkan link dalam mesej
  14. Delivery rate untuk kempen yang dihantar adalah antara 95% hingga 99% mengikut pakej kredit yang anda pilih.
  15. Untuk pakej kredit 99%, anda akan dapat extra/tambahan 2x blasting percuma untuk database penerima yang sama tanpa membuat pindaan pada maklumat kempen
  16. Anda boleh gunakan link seperti bit.ly untuk menjejak jumlah klik link dalam mesej anda
  17. Anda bertanggungjawab dengan mesej dan database yang anda gunakan di dalam server blasting
  18. Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas kerosakan, kerugian atau kegagalan yang anda hadapi selepas menggunakan servis ini
  19. Kami tidak akan gunakan database nombor telefon atau apa saja maklumat yang anda muatnaik ke dalam server untuk sebarang tujuan lain.
  20. Laporan penghantaran kempen mesej akan dijana selepas 24 jam kempen selesai dihantar
  21. Server ini adalah cloud based system (online), tiada download atau installation diperlukan
  22. Konsep server blasting ini adalah One Way Method (satu hala komunikasi saja)
  23. 1 credit = 1 message (5000 characters) + 1 media file (Image, video, audio, pdf)
  1. Server active Monday to Saturday 12pm until 7pm ONLY
  2. All recipient numbers must save in CSV file
  3. Must include country code number 601XXXXXXXXX
  4. Maximum file size:
     Video: 5Mb
     Picture: 1Mb
     Profile Picture: 0.5Mb
     PDF: 1Mb
  5. Sesuai untuk blasting makluman atau promosi secara pukal/bulk, tetapi tidak sesuai untuk kempen yang perlukan instant/segera delivery campaign

Cara Mudah Gunakan Sistem

Macam Mana Nak Dapatkan?

Pilih Pakej Di Bawah

Pilih pakej dan jumlah kredit yang diinginkan

Buat Pembayaran

Buat bayaran untuk pakej dan jumlah kredit yang perlu dan lengkapkan maklumat yang diperlukan

Akses Diberikan

Perunding kami akan hubungi anda melalui Whatsapp untuk berikan akses, kredit dan panduan penggunaan

Pakej Kredit AssraLink

NORMAL MESSAGE

Normal Message bermaksud Text Message + Media file (1 image/1 video/1 audio or 1 file)

<10,000 credit

RM0.08 / credit
  • Minimum purchase is 1,000 credits
  • Random Malaysia Number +601X
  • 1 credit = 1 message = Text + 1 media file
    (image, video, audio or PDF)
  • No SIM Card Purchase
  • No number blocking issue
  • Up to 90% & 100% Deliverability Rate
  • 24 Hours Auto Refund WhatsApp Credits
  • Delivery Reports in 24 Hours
  • No installation - online system
  • Unlimited Daily Message Sending
  • Server Active Monday - Saturday
    (12.00pm - 7.00pm : Malaysia time)
  • Can schedule message but cannot choose specific delivery time
    (need to queue)

<10,000 kredit

RM0.15 / kredit
  • Minimum purchase is 1,000 credits
  • Random Malaysia Number +601X
  • 1 credit = 1 message = Text + 1 media file
    (image, video, audio or PDF)
  • No SIM Card Purchase
  • No number blocking issue
  • Up to 90% & 100% Deliverability Rate
  • 24 Hours Auto Refund WhatsApp Credits
  • Delivery Reports in 24 Hours
  • No installation - online system
  • Unlimited Daily Message Sending
  • Server Active Monday - Saturday
    (12.00pm - 7.00pm : Malaysia time)
  • Can schedule message but cannot choose specific delivery time
    (need to queue)

MESSAGE PLUS BUTTON

 Button message bermaksud Text Message + Media File (1 image/1 video/1 audio/1 file) + 2 buttons (link & phone placeholder)

<10,000 kredit

RM0.20 / kredit
  • Minimum purchase is 1,000 credits
  • Random Malaysia Number +601X
  • 1 credit = 1 message = Text + 1 media file
    (image, video, audio or PDF)
  • No SIM Card Purchase
  • No number blocking issue
  • Up to 90% & 100% Deliverability Rate
  • 24 Hours Auto Refund WhatsApp Credits
  • Delivery Reports in 24 Hours
  • No installation - online system
  • Unlimited Daily Message Sending
  • Server Active Monday - Saturday
    (12.00pm - 7.00pm : Malaysia time)
  • Can schedule message but cannot choose specific delivery time
    (need to queue)

Soalan & Jawapan

Tak perlu beli simcard, kerana sistem akan jana no telefon secara automatik. Anda hanya perlu beli kredit saja.

Tak perlu guna nombor telefon sendiri, sebab sistem akan jana no telefon secara automatik. Anda hanya perlu beli kredit saja.

Tak perlu, sebab sistem ni secara online. Lepas guna boleh terus log out atau off telefon atau komputer

Sistem ni boleh diakses melalui smartphone atau komputer.

Tiada kontrak, sistem kami hanya perlu beli kredit dan gunakan saja dalam sistem. Tiada langganan bulanan atau tahunan.

Tak boleh, sebab sistem akan jana nombor telefon penghatnar secara automatik

Tak boleh balas mesej penerima. Sistem kami One-way communication saja. Anda boleh letak link Whatsapp atau No Telefon untuk dihubungi dalam mesej yang dihantar.

Tak kisah berapa orang, namun semua tertakluk kepada berapa jumlah kredit yang ada untuk digunakan.

Tiada tamat tempoh untuk kredit yang telah dibeli

Tiada refund akan diberikan jika kredit telah dibeli atau telah digunakan.

Biasanya dalam tempoh 24 jam semua mesej akan berjaya dihantar. Jika lebih 24 jam boleh maklumkan kepada kami untuk semakan.

Boleh jadualkan mesej, tapi tidak boleh pilih bila waktu spesifik untuk sistem mula blasting kerana kena menunggu giliran untuk blasting

Sesuai jika dijadualkan mesej lebih awal, kerana sistem tidak dapat beri waktu tepat mesej akan selesai dihantar. Tidak sesuai jika tempoh launching terhad dan perlu sampai segera.

Maaf, biasanya keadaan begitu kerana traffic agak tinggi dan anda hanya perlu tunggu saja sehingga sistem berjaya load sepenuhnya. Keadaan ini jarang berlaku, dan kami akan naik taraf server secara berperingkat ikut keperluan semasa.

1 mesej saja boleh dihantar dalam satu masa dengan kepanjangan 1500 huruf

Boleh hantar 1 media file saja dalam satu mesej sama ada gambar, video atau pdf.

⭐ Video: 5Mb
⭐ Picture: 1Mb
⭐ Profile Picture: 0.5Mb
⭐ PDF: 1Mb

8 juta nombor dalam satu masa, bergantung jumlah kredit yang anda ada. Sebaiknya hantar kurang 100,000 nombor penerima dalam satu masa.

Anggaran 95%+ . Beberapa percent lagi tidak berjaya dihantar sama ada no telefon tidak aktif atau kesalahan nombor telefon atau missing/terlepas giliran ketika proses rotasi nombor telefon semasa sistem blasting sedang berjalan.

Terma & Syarat Penggunaan

  1. Server akan menjana nombor telefon penghantar secara automatic
  2. Anda tidak perlu gunakan simcard atau nombor telefon sendiri untuk menghantar mesej
  3. Sekiranya nombor penghantar telah dibanned, server akan menjana nombor telefon baru secara automatic
  4. Kemungkinan beberapa nombor telefon penerima akan mendapat mesej daripada nombor penghantar yang sama
  5. Penerima mesej akan terima dari nombor telefon random daripada server
  6. Kredit Whatsapp anda tiada tamat tempoh
  7. Gambar profile Whatsapp anda hanya akan digunakan untuk setiap satu kempen saja
  8. Semua mesej akan selesai dihantar dalam tempoh 24 jam
  9. Anda tidak boleh memilih masa dan Tarikh untuk server mula blasting
  10. Kempen anda akan que/tunggu giliran untuk blasting
  11. Server akan mula blasting dalam tempoh Active Time server yang telah ditetapkan saja
  12. Anda tak boleh melihat reply mesej daripada penerima
  13. Anda boleh letakkan link atau no telefon anda dalam mesej dan tuliskan nota untuk penerima copy dan paste mesej anda semula untuk aktifkan link dalam mesej
  14. Delivery rate untuk kempen yang dihantar adalah antara 95% hingga 99% mengikut pakej kredit yang anda pilih.
  15. Untuk pakej kredit 99%, anda akan dapat extra/tambahan 2x blasting percuma untuk database penerima yang sama tanpa membuat pindaan pada maklumat kempen
  16. Anda boleh gunakan link seperti bit.ly untuk menjejak jumlah klik link dalam mesej anda
  17. Anda bertanggungjawab dengan mesej dan database yang anda gunakan di dalam server blasting
  18. Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas kerosakan, kerugian atau kegagalan yang anda hadapi selepas menggunakan servis ini
  19. Kami tidak akan gunakan database nombor telefon atau apa saja maklumat yang anda muatnaik ke dalam server untuk sebarang tujuan lain.
  20. Laporan penghantaran kempen mesej akan dijana selepas 24 jam kempen selesai dihantar
  21. Server ini adalah cloud based system (online), tiada download atau installation diperlukan
  22. Konsep server blasting ini adalah One Way Method (satu hala komunikasi saja)
  23. 1 credit = 1 message (5000 characters) + 1 media file (Image, video, audio, pdf)
  1. Server active Monday to Saturday 12pm until 7pm ONLY
  2. All recipient numbers must save in CSV file
  3. Must include country code number 601XXXXXXXXX
  4. Maximum file size:
     Video: 5Mb
     Picture: 1Mb
     Profile Picture: 0.5Mb
     PDF: 1Mb
  5. Sesuai untuk blasting makluman atau promosi secara pukal/bulk, tetapi tidak sesuai untuk kempen yang perlukan instant/segera delivery campaign

Perlukan Bantuan?